خانه » غذا و دسر » دستور پخت خورش قیمه یزدی

دستور پخت خورش قیمه یزدی

دستور پخت خورش قیمه یزدی

نایس فا : امروز برای شما آشپزی و روش کامل دستور پخت خورش قیمه یزدی خوشمزه و مجلسی عالی را قرار داده ایم.

روش کامل دستور پخت خورش قیمه یزدی خوشمزه و مجلسی عالی

مواد لازم برای تهیه

گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نخود ۱٫۵ لیوان
پیاز درشت ۳عدد
آب ۴ لیوان
پودر لیمو عمانی ۱ ق غ خ
دارچین ۱ ق م خ
زردچوبه ۱ ق م خ
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

نخود را ۲۴ ساعت خیس کرده و سپس پوست آن ها را جدا کردم (لپه ش کردم)پیاز ها را به صورت خلالی و نازک خرد کرده و با دوسوم خلال ها پیاز داغ درست کردم.یک سوم دیگر خلال ها را تا نیمه سرخ کرده و سپس گوشت خورشتی و زردچوبه را اضافه کردم و تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کنه و آب اون تموم بشه.
بعد لپه ها را اضافه نموده و تفت دادم.سپس آب و نمک داخلش ریختم تا گوشت و لپه خوب پخته بشه.حدود سه ساعت برای پخت کاملش زمان نیاز هست.
در اواخر پخت(۱۰_۱۵ دقیقه آخر) لیموعمانی،فلفل،دارچین و پیاز داغی که در ابتدا درست کرده بودم را به آن اضافه نمودم.

دستور پخت خورش قیمه یزدی خوشمزه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*