۹ مورد از خواص زنجیل برای مصرف کردن از آن
گیاهان زیادی هستند که دارای خواص متععدی می باشند که برای بدن مفید می باشد اما در مواقعی هم بیان می شود که در استفاده از آن ها نباید زیاده روی کرد
خواص زنجبیل
زنجبیل جز گیاهانی می باشد که دارای خواص متعددی می باشد اما باید در مصرف آن دقت کنید و زیاده نروی نکنیم
۱٫ زنجبیل: ضدالتهاب طبیعی
زنجبیل همیار فوقالعاده ای برای تسکین التهابها و دردهایی مثل روماتیسم و سردرد است. به خاطر این که مانع از تولید هورمونهای التهاب زا میشوند.
۲٫ زنجبیل ضد تهوع است
به خاطر اینکه زنجبیل حاوی ژینژرول (جینجرول) است. این ترکیب روی مخاط معده تأثیر میگذارد. برای همین زنجبیل باعث پیشگیری و یا رفع حالت تهوع و استفراغ میشود. افرادی که دچار ماشین گرفتگی میشوند، خانمهای باردار، افرادی که عمل جراحی داشتهاند و افرادی که مشغول شیمی درمانی هستند میتوانند از زنجبیل برای کاهش مشکلاتشان استفاده کنند.
۳٫ زنجبیل انرژی زا است
زنجبیل سرشار از ویتامینهای C، D و B، مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم، منیزیم، مس و زینک میباشد.
برای همین هم یک مادهی انرژیزای قوی محسوب میشود.
۴٫ آیا زنجبیل با بیماری آلزایمر مقابله میکند؟
از آنجایی که زنجبیل حاوی آنتی اکسیدانی به نام شوگائول Shogaol است میتواند با پیشرفت بیماری آلزایمر مقابله کند.
نتایج پژوهشهایی که در سال ۲۰۰۱ انجام گرفت این ادعا را به اثبات رسانده است.
۵٫ آیا زنجبیل ضدسرطان است؟
بله زنجبیل میتواند با سرطان مقابله کند. میپرسید چرا و چگونه؟
به خاطر اینکه حاوی ژینژرول است.
این ترکیب یک آنتی اکسیدان قوی محسوب میشود و سلولها را از گزند رادیکالهای آزادی که باعث پیشرفت سرطان میشوند حفظ میکند.
محققان آمریکایی روی ۲۰ موش آزمایشگاهی مبتلا به سرطان آزمایشهایی انجام داده و مشاهده کردند بعد از ۴۹ روز استفاده از ژینژرول، تومورهای این موشها به طور چشمگیری کوچکتر میشود.
تعداد دیگری از خواص زنجبیل در قسمت پایین قرار داده شده اس
۶٫ اگر دچار یبوست هستید زنجبیل را امتحان کنید
افشرهی خوراکی زنجبیل حاوی خواص ملینی است که میتواند به رفع یبوست کمک کند.
۷٫ زنجبیل برای قلب خوب است
در سال ۲۰۰۰ محققان آمریکایی با انجام پژوهشهایی به این نتیجه رسیدند که زنجبیل مانع لخته شدن خون و گرفتگی رگهای خونی میشود برای همین هم جریان خون را راحتتر میکند. از این گذشته پژوهشهای انجام گرفته در سال ۲۰۰۶ نیز نشان میدهد که زنجبیل میزان کلسترول خون را کاهش میدهد.
۸٫ زنجبیل باعث هضم بهتر غذا میشوند
زنجبیل باعث هضم بهتر و سریع غذا میشود. ترکیبات موجود در زنجبیل با اثر گذاشتن روی مخاط معده و روده باعث بهبود عملکرد آنها میشود. نتایج پژوهشهای محققان هندی نیز نشان میدهد که این ادویه باعث تحریک ترشح آنزیمهای مختلفی میشود که هضم غذا را راحتتر میکنند.
۹٫ زنجبیل برای مقابله با دیابت
نتایج پژوهشهایی که در سال ۲۰۰۶ روی موشهای آزمایشگاهی انجام شده نشان میدهد که زنجبیل میتواند با دیابت مقابله کند. محققان دریافتند که با گنجاندن عصارهی زنجبیل در رژیم غذایی موشهای دیابتی میتوان میزان گلوکز و تری گلیسیرید خون آنها را پایین آورد. محققان همچنان در حال بررسی خواص زنجبیل برای مقابله با دیابت در انسان هستند.
توجه توجه
روزانه بیش از ۲ میلی گرم زنجبیل خشک که معادل ۱۰ گرم زنجبیل تازه است مصرف نکنید.
افشرهی خوراکی زنجبیل برای زنان باردار و شیرده توصیه نمیشود. توجه داشته باشید که درمانهای گیاهی نیز میتوانند آسیب رسان باشند.
میزان مصرف ارائه شده را رعایت کنید و اگر در مصرف آن شک دارید با پزشکتان مشورت کنید
این مطلب تنها برای افزایش اطلاعات می باشد
فاطمه مهدی پور
۹ مورد از خواص زنجیل برای مصرف کردن از آن
منبع: تبیان