خانه » غذا و دسر » طرز تهیه و آموزش ته چین هویج غذایی متنوع

طرز تهیه و آموزش ته چین هویج غذایی متنوع

طرز تهیه و آموزش ته چین هویج غذایی متنوع

طرز تهیه ته چین هویج ,آموزش ته چین هویج , ته چین هویج

غذاها انواع مختلفی دارند تعدادی از غذاها را می توان به تنهایی سرو کرد اما تعدادی از آن ها به تنهایی سرو نمی شوند

ته چین دارای انواع مختلفی می باشند یکی از آن ها ته چین هویج است که در ترکیب اصلی آن هویج به کار رفته است

مواد لازم

ته چین هویج برای ۵ نفر

برنج : ۳ پیمانه
هویج : ۵۰۰ گرم
فیله مرغ : ۳۰۰ گرم
زعفران دم‌کرده : ۲ قاشق سوپخوری
تخم‌ مرغ: ۳ عدد
ماست پرچرب : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : یک عدد
کره : ۵۰ گرم
دارچین : یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم

طرز تهیه

برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید
هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید
مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید.
کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین هویج را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.

طرز تهیه و آموزش ته چین هویج غذایی متنوع

منبع: مجله اینترنتی آبانک

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*