خانه » غذا و دسر » نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

برخی به درست کردن شیرینی علاقمند هستند و تمایل دارند تا شیرینی مورد نیاز خانواده را خودشان درست کنند برای شیرینی خانگی نیاز است تا دستور پخت آن را بدانیم

مواد لازم

پودر قند ۲۵۰ گرم
كره آب‌شده ۲۵۰ گرم
زرده تخم‌‌مرغ دو عدد
هل ساييده‌شده يك قاشق مرباخوري
وانيل ۱/۸ قاشق چايخوري
زعفران آب‌كرده به ميزان لازم
سياه‌دانه و پودرپسته به ميزان لازم
آرد گندم، برنج و نخودچي به ميزان لازم

 

نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

طرز تهيه

كره را در يك ظرف روي حرارت ملايم قرار مي‌دهيم تا دوغ كره از بين برود اين كار باعث لطيف‌تر شدن شيريني مي‌گردد. بعد از خنك شدن كره پودرقند را به آن اضافه كرده و با همزن آن‌قدر مي‌زنيم تا رنگ آن شكري شود و به طوري كه پره‌هاي همزن روي مواد جا بيندازد. زرده تخم‌مرغ، وانيل و هل ساييده شده را اضافه كرده و باز با همزن آن‌قدر هم مي‌زنيم كه زرده محو گردد. سپس مواد به دست آمده را به سه قسمت تقسيم كرده و به هر كدام جداگانه از آردهاي ذكر شده مي‌افزاييم.

ابتدا با نوك انگشتان دست آرد و مواد را مخلوط مي‌كنيم تا جذب يكديگر شود و خمير به دست نچسبد. ۱۵ دقيقه به خمير استراحت مي‌دهيم و بعد آن را روي سطحي صاف با وردنه باز كرده و با قالب‌هاي ريز، قالب مي‌زنيم و در سيني گالوانيزه مخصوص فر چيده و در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه با حرارت ۳۵۰ درجه سانتيگراد حرارت مي‌دهيم.

نحوه درست کردن و طرز تهیه شیرینی خانگی

منبع: وبگاه گروه آشپزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*