خانه » غذا و دسر » طرز تهیه خورش قیمه غذایی خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه غذایی خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه غذایی خوشمزه

طرز تهیه خورش قیمه غذایی خوشمزه

در ایران تعدادی از غذاها دارای محبوبیت زیادی می باشند و تعداد زیادی از افراد به خوردن آن ها علاقمندند و آن ها را دوست دارند خورش قیمه یکی از آن غذاها می باشد و بسیاری آن را دوست دارند

مواد لازم

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم

لپه ۱ استکان(۱۰۰گرم)

پیاز سرخ کرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی ۴تا ۵ عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

سیب زمینی پشندی ۷۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل به قدر کافی

ادویه ۱ قاشق مرباخوری

زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه قیمه

گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم , سپس لپه رابه دقت تمیز می نمائیم و می شوئیم . پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف می ریزیم و ظرف را روی شعله می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود. این عمل از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری می کند.

در مرحله بعدی گوشت را می شوئیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمانی را می شوئیم و به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت می زنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد .

طرز تهیه خورش قیمه غذایی خوشمزه

منبع: وبگاه گروه آشپزی

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*