خانه » غذا و دسر » آموزش و طرز تهیه خورش نخود آله

آموزش و طرز تهیه خورش نخود آله

آموزش و طرز تهیه خورش نخود آله

آموزش و طرز تهیه خورش نخود آله

تعدادی از خورش ها در بین افراد زیادی در کشور شناخته شده است اما تعدادی دیگر از آن ها در بین افراد برخی مناطق بیشتر شناخته شده است و غذای محلی آن منطقه است خورش نخود آله یک غذای محلی است

 

مواد لازم خورش نخود آله

نخود – يك پيمانه
گوشت مغزران گوسفند – نيم كيلو
پياز – سه عدد
پوره گوجه‌فرنگي – نصف پيمانه
رب‌گوجه‌فرنگي – ۴/۱پيمانه
زعفران – نصف قاشق چايخوري
ليموعماني – پنج عدد
دارچين – نصف قاشق چايخوري
نمك و فلفل – به ميزان لازم
روغن – به ميزان لازم
گلاب – يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه خورش نخود آله

 

ابتدا نخودها را كه از قبل خيس كرده بوديم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسيم كرده و پيازها را خرد و مقداري تفت داده تا طلايي رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه كرده و به آنها زردچوبه مي‌زنيم سپس آب مي‌ريزيم تا نيم‌پز شوند .در مرحله بعد پوره گوجه‌فرنگي، زعفران و رب‌گوجه‌فرنگي را مي‌افزاييم، يك ربع آخر، ليموعماني، نمك، فلفل و دارچين را اضافه مي كنيم و در صورت تمايل مي‌توانيم گلاب بريزيم.

آموزش و طرز تهیه خورش نخود آله

منبع: وبگاه گروه آشپزی

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*