خانه » غذا و دسر » آموزش طرز تهیه کشک بادمجان غذایی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان غذایی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان غذایی خوشمزه

کشک بادمجان , طرز تهیه کشک بادمجان , آموزش کشک بادمجان

یکی از غذاهایی که در شهرهای مختلف آن را برخی درست می کنند و آن را دوست دارند کشک بادمجان است این غذا را برخی در مهمانی ها هم سرو می کنند و آن را به شکل های ممختلفی می توان تزیین کرد

مواد لازم کشک بادمجان

برای ۳ نفر

بادمجان ۴ عدد متوسط

پياز ۱ عدد متوسط

سير ۲ حبه متوسط

زعفران دم كرده نصف استكان

مغز گردو ۱۰۰ گرم

نعناع خشك ۲ قاشق غذا خوري

كشك به مقدار لازم

طرز تهيه کشک بادمجان

بادمجانها را پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوئيد و نمك بزنيد و بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود .

بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداري روغن سرخ كنيد و بعد از سرخ شدن ، روي حوله آشپزخانه يا دستمال كاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافه آنها گرفته شود .

پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن همراه با كمي زردچوبه سرخ كنيد .

وقتي پياز طلايي شد ، سيرها را رنده كنيد و به پياز اضافه كنيد ، بعد از چند دقيقه نيمي از نعناع خشك را داخل تابه بريزيد و هم بزنيد .

بادمجانها را بكوبيد و داخل تابه بريزيد و بعد از مخلوط كردن مواد ، ۲ ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و درب تابه را ببنيد . حرارت زير تابه را ملايم كنيد و بگذاريد مخلوط به مدت ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .

مغز گردو را آسياب كنيد و بعد از ۳۰ دقيقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقيمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . اگر آب غذا كشيده شده بود حداكثر ۱ ليوان آب جوش داخل ظرف بريزيد . درب ظرف را ببنيد و ۱۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .

بعد از ۱۰ دقيقه ۳ قاشق غذا خوري كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنيد و مواد را هم بزنيد، درب ظرف را باز بگذاريد و حرارت زير تابه را كمي بالا ببريد تا آب اضافه كشك كشيده شود .

بعد از اينكه آب كشك كشيده شد ، زير تابه را خاموش كنيد ،

درب تابه را ببنيد و ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفتند

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان غذایی خوشمزه

منبع: وبگاه گروه آشپزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*