راه حلی مناسب برای جلوگیری از سیاه شدن موز
بعضی از کارها را اگر انسان آموزش ببیند ممکن است در جاهایی بکار آید گاهی میوه هایی که میخریم زیاد می آید و شاید بخواهیم آن ها را مدت طولانی تری نگه داریم موز یکی از میوه هایی است که برخی از آن برای مهمانی استفاده می کنند راهی که می تواند کمک کند به جلوگیری از سیاه شدن موز می کند
راهکاری برای جلوگیری از سیاه شدن موز
سیاه شدن موزهای خرد شده در سالاد اتفاق غمانگیزی است که بین همه رنگهای قشنگ داخل ظرف سالاد ممکن است به چشم بیاید اما یک خانه دار یا آشپز ماهر نمیگذارد مغلوب سیاه شدن موزها شود.
برای اینکه مانع سیاه شدن موزها شوید میتوانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید.
میوههای زیادی هستند که اجازه نمیدهند موزها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپفروت و حتی لیموترش را میتوان ذکر کرد که از میوههای اسیدی هستند و به همین دلیل نمیگذارند رنگ موز سیاه شود.
فقط کافی است که سطح موزها را با مقداری از آب این میوهها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
به گفتۀ سرآشپز حتی اگر موزها را خرده کردهاید اما حواستان نبوده به آنها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موزها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپفروت تا حد زیادی میتواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند
راه حلی مناسب برای جلوگیری از سیاه شدن موز
منبع: مجله اینترنتی آبانک