خانه » غذا و دسر » آموزش و طرز تهیه کشکبا نوعی آش

آموزش و طرز تهیه کشکبا نوعی آش

آموزش و طرز تهیه کشکبا نوعی آش

طرز تهیه کشکبا , کشکبا , آموزش کشکبا

آش ها انوع مختلفی دارند که می توان آن ها گاهی درست کرد البته درست کردن آن برای اینکه بسیار خوشمزه شود برخی بدنبال آموختن مهارت درست کردن آن می روند

مواد لازم کشکبا

اسفناج یا برگ چغندر ۱ کیلوگرم
گوشت به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد)
پیاز سرخ شده ۲ عدد
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک ۱ کیلوگرم
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کشکبا

جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.

آموزش و طرز تهیه کشکبا نوعی آش

وبگاه گروه آشپزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*