خانه » غذا و دسر » دستور پخت کیک پرتقال عالی در منزل

دستور پخت کیک پرتقال عالی در منزل

آموزش طرز تهیه کیک پرتقال خوشمزه و مجلسی

کیک پرتقال , طرز تهیه کیک پرتقال , کیک پرتقالی , کیک پرتقال مجلسی

کیک پرتقال را برخی برای عصرونه مناسب می دانند و از آن برای دورهمی هایی که در عصر برقرار می کنند استفاده می کنند کیک ها انواع مختلفی دارند که گاها با طعم های متفاوتی آن ها را آماده می کنند بعضی ها سعی می کنند که در مواقعی برای خانواده خودشان کیک درست کنند و آن را جایگزین خرید کیک از بیرون از منزل کنند و حتی گاهی در تعدادی از مراسم هایی که برقرار می کنند هم ترجیح می دهند خودشان کیک درست کنند که ممکن است سعی کنند طعم های مختلفی از کیک ها را امتحان کنند و برای مهمان هایشان سرو کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کیک پرتقال به این شکل ما را همراهی کنید.

کیک پرتقال , طرز تهیه کیک پرتقال , کیک پرتقالی , کیک پرتقال مجلسی

مواد لازم کیک پرتقال

آرد یک و نیم پیمانه
تخم مرغ سه عدد
شکر یک پیمانه
روغن مایع کمی بیشتر از نصف پیمانه
آب پرتقال نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
پوست پرتقال رنده شده به مقدار لازم

طرز تهیه کیک پرتقال

تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و مقداری هم می زنیم و شکر و وانیل را به آن ها اضافه می کنیم و با همزن آن را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا کاملا غلیظ و سفید شوند سپس روغن را داخل مواد می ریزیم و کمی هم می زنیم حدود یکی تا دو چرخ بعد همزن را خاموش می کنیم.

بعد مقدار کمی پوست پرتقال را داخل آب پرتقال می ریزیم و آن ها را به مودامان اضافه می کنیم سپس آرد و بیکینگ پودر را کم کم در حدود دو تا سه نوبت به مواد اضافه می کنیم و آن را با هم ترکیب می کنیم سپس قالب مناسبی را انتخاب می کنیم و کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم و مقداری چرب می کنیم سپس مواد را داخل آن می ریزیم و آن را در فری که از قبل گرم کردیم با حرارت ۱۸۰ درجه حدود۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

اگر بخواهیم برای کیک رویه درست کنیم سه قاشق سوپ خوری آرد ذرت و چهار قاشق سوپ خوری شکر را در دو پیمانه آب پرتقال حل می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا زمانی که غلیظ بشوند و از روی حرارت برمی داریم سریع ۵۰ گرم کره را به آن ها اضافه می کنیم و بعد هم حدود یک قاشق چای خوری پوست پرتقال داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا مقداری سرد شود.

نکات مهم در تهیه این شیرینی

  1. برای تزیین این کیک از پرتقال استفاده می کنیم.
  2. برخی روی این کیک مقداری مربا می ریزند.
  3. می تواند برای افراد بیشتری هم مناسب باشد.

همچنین ببینید طرز تهیه : کیک هلوپنکیککیک مرغکیک کشک بادمجان

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*