خانه » غذا و دسر » آموزش و دستور تهیه تارت انجیر یک دسر خوشمزه

آموزش و دستور تهیه تارت انجیر یک دسر خوشمزه

مواد لازم و آموزش طرز تهیه دسر تارت انجیر خوشمزه و مجلسی

تارت انجیر به دلیل استفاده از میوه انجیر در آن برای بعضی ها لذتبخش می باشد و آن را با علاقه زیاد میل می کنند تارت ها انواع مختلفی دارند که برخی آن ها را در طعم ها متفاوت درست می کنند و در مناسبت های مختلفی ژآن را سرو می کنند و حتی سعی می کنند که به شکل های متلف آن ها را سرو کنند اما ممکن است برخی هم تنها یک نوع از تارت را درست کرده باشند و یا اینکه یک طعم آن را به بقیه طعم هایش ترجیح دهند انجیر جز میوه هایی می باشد که طرفداران زیادی دارد علاوه بر این این دارای خواصی هم می باشد در این تارت هم انجیر استفاده شده است دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش و طرز تهیه دسر خوشمزه تارت انجیر به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

تارت انجیر , آموزش تارت انجیر , طرز تهیه تارت انجیر , دسر تارت انجیر

مواد لازم تارت انجیر

انجیر هفتصد و پنجاه گرم
خمیر فونسه چهار صد گرم
کره بیست و پنج گرم
کرم پاتی سیر یک لیوان
خلال بادام و پود قند به مقدار لازم

طرز تهیه تارت انجیر

در ابتدا قالب مناسبی را انتخاب می کنیم و داخل و دیواره های آن را چرب می کنیم سپس خمیر را روی کاغذ مخصوص پهن می کنیم به اندازه ای که مقداری از دهانه قالب بزرگ تر باشد سپس آن را داخل قالب برمی گردانیم و در قالب و دیواره های آن صاف می کنیم و با استفاده از چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد می کنیم فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم می کنیم و قالب را در طبقه پایین قرار می دهیم حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه زمانیکه خمیر مقداری طلایی شد آن را از فر خارج می کنیم و کرم پاتی سیر را روی خمیر می ریزیم و صاف می کنیم.

سپس انجیر ها را که از قبل شسته ایم و خشک کرده بودیم را روی آن می چنیم و کره آب کرده را روی آن ها می ریزیم و آن را داخل فر و در طبقه آخر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم حدود نیم ساعت بعد زمانی که مقداری انجیر ها برشته شدند آن را از داخل فر خارج می کنیم و مقداری خلال بادام روی آن می ریزیم زمانی که کاملا تارت سرد شد مقداری هم پودر قند روی آن می ریزیم و آن را سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه این دسر

  1. اندازه دیواره های قالب حدود ۲ تا ۳ سانت می باشد.
  2. خمیر باید دیواره های ظرف را هم بپوشاند.
  3. از انجیر های یکدست و رسیده و ترک نخورده استفاده می کنیم.
  4. می توان برای افراد بیشتر و یا کمتر سرو کرد.

همچنین ببینید طرز تهیه : موس لبوترایفلشله زرد

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*