خانه » عمومی » طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی خوشمزه در خانه

طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی خوشمزه در خانه

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

کباب کوبیده , طرز تهیه کباب کوبیده , کباب کوبیده خانگی , ;fhf ;,fdni

کباب کوبیده غذای بسیار لذیذ که مورد پسند بسیاری قرار گرفته است این غذا جز غذاهایی است که در رستواران های زیادی سرو می شود و بعضی از مکان ها هم مخصوص سرو این غذا می باشد علاوه بر آن می توان آن را بدون رفتن به رستوران هم میل کرد که برای این کار نیاز به پیدا کردن مهارت برای درست کردن آن می باشد.

این غذای لذیذ را برخی زمانی که بیرون از منزل و به طبیعت می روند سعی می کنند خودشان آماده کنند و در کنار هم میل کنند برخی با ریختن کباب کوبیده از سیخ مشکل دارند که برای رفع این مشکل بدنبال یافتن مهارت هستند برخی آن را با نان میل می کنند اما برخی ترجیح می دهند آن را بصورت چلو کباب کوبیده میل کنند که نظرم در هر دو صورت خوشمزه است دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

آموزش تهیه کباب کوبیده , مواد کباب کوبیده , کباب کوبیده ساده

مواد لازم کباب کوبیده

گوشت ۸۰۰ گرم
پیاز ۲۵۰ گرم
بگینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب کوبیده

گوشت را به همراه دنبه دو تا سه بار چرخ می کنیم سپس پیاز را رنده ریز می کنیم و دورن دستمال می ریزیم و تمام آب آن را می گیریم بعد آن را به گوشت اضافه می کنیم و زعفران دم کرده و نمک را داخل آن ریخته و به خوبی آن را ورز می دهیم تا حالت چسبندگی بگیرد سپس آن را چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد آن را به سیخ می کنیم و روی حرارت زغال گرفته و آن ها را چندین بار بر می گردانیم تا دو طرف آن کباب شود سپس آن را از سیخ روی نان خارج می کنیم.

نکات مهم در تهیه این کباب

  1. کباب کوبیده به همراه جوجه کباب و کباب بختیاری مناسب برای انواع مراسم ها می باشد.
  2. در حین کباب کردن می توان مقداری از روغن آن را روی نان گرفت.
  3. اگر گوشت شل بود یک قاشق غذاخوری پودر نان سنگگ به آن اضافه می کنیم.
  4. برخی به این مواد تخم مرغ هم اضافه می کنند.
  5. جایگزین بکینگ پودر برخی چوش شرین می زنند.
  6. بعضی می گویند بهتر است نیمی گوشت گوسفندی و نیم گوشت گوساله استفاده شود.
  7. برای سیخ کرد مقداری آب کنارمان قرار می دهیم تا دستمان را خیس کنیم.
  8. در کنار آن می توانیم چلو قرار دهیم و چلو کباب میل کنیم.
  9. آن را به همراه گوجه کباب شده سرو می کنیم.
  10. برای تزیین آن ریحان و پیاز استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/970/%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%88%d8%a8%db%8c%d8%af%d9%87

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*