خانه » غذا و دسر » آموزش کامل تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ماش پلو

ماش پلو , طرز تهیه ماش پلو , ماش پلو بدون گوشت , ماش پلو با زیره , lha \g,

ماش پلو یکی از غذاهایی که علاوه بر داشتن سادگی طعم خوبی دارد و مورد علاقه برخی قرار گرفته است و حداقل در ماه یکبار آن را در برنامه غذایی خود جای می دهند این غذای خوشمزه را می توان بدون نیاز به گوشت و یا خورشت سرو می شود البته می توان آن را به همراه گوشت مرغ و یا گوشت چرخ کرده سرو کرد.

برای درست کردن این غذا برخی برنج را آبکش می کنند اما برخی دوست دارند تا آن را کته درست کنند در کل می توان آن را به هر دو روش تهیه کرد در کنار این غذای خوشمزه می توان ماست و یا سالاد شیرازی قرار دهیم امیدوارم بعد از تهیه آن با لذت میل کنید دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه ماش پلو به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد ماش پلو , طرز تهیه ماش پلو , ماش پلو خوشمزه

مواد لازم ماش پلو

ماش یک و نیم پیمانه
برنج دو و نیم پیمانه
پیاز یک عدد
زیره یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
آب و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه ماش پلو

در ابتدا ماش را درون ماهیتابه روی حرارت مقداری بو می دهیم و سپس مقداری آن را می کوبیم تا پوست آن ها جدا شود و آن را در مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شوند بعد برنجی را که از قبل در آب و نمک خیس کردیم را می پزیم و آن را آبکش می کنیم.

سپس ماش پخته شده را با برنج و زیره مخلوط می کنیم و بعد ظرف مناسبی را برمی داریم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بعد هم مخلوط ماش و برنج را داخل آن ریخته و یک استکان آب داخل آن می ریزیم زمانی که دم بالا داد دم کنی می گذاریم زیر حرارت را کم کم می کنیم تا به خوبی دم بکشد در نهایت پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن آن را سرخ می کنیم تا طلایی شود و وقتی غذا کاملا دم کشید و پخته شد آن را در ظرف می کشیم و پیاز داغ را روی آن می ریزیم.

ماش پلو , ماش پلو بدون گوشت , ماش پلو با زیره , mash polo

آموزش تهیه ماش پلو خوشمزه و مجلسی

ماش پلو , طرز تهیه ماش پلو , ماش پلو بدون گوشت , ماش پلو با زیره , lha \g,

برخی از نکات

  1. برای این غذا می توان ته دیگ دلخواه مانند نان هم قرار داد.
  2. برخی مقداری گوشت چرخ کرده با پیاز را سرخ می کنند و روی آن می ریزند.
  3. در کنار آن بعضی ها خرما قرار می دهند.
  4. برای تزیین آن از مقداری از آن را زعفرانی کرده و به همراه پیاز داغ تزیین می کنیم.
  5. زمان پخت آن حدود ۴۰ دقیقه می باشد.

منبع : nezareha.com/981/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%a7%d8%b4-%d9%be%d9%84%d9%88

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*