خانه » غذا و دسر » طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سیخ به روش رستورانی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سیخ به روش رستورانی

کباب کوبیده مرغ با سیخ

کباب کوبیده مرغ , طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با سیخ , ;fhf ;,fdni lvy

کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهایی که امروزه مورد توجه بیشتری قرار گرفته است و طعم آن مورد پسند برخی به اندازه ای می باشد که وقتی به رستوان هم می روند آن را سفارش می دهند.در کنار این غذا می توان گوجه کبابی هم قرار داد زمانی که کباب کوبیده را تابه ای درست می کنیم می توان آن ها را به سیخ چوبی کنیم و در تابه قرار دهیم اما اگر بخواهیم آن را روی حرارت زغال بپزیم همانند کباب کوبیده آن را سیخ می کنیم علاوه بر این گذاشتن آنها در فر روش دیگری برای پخت آن نام برده شده است.

این غذای خوشمزه را می توان خانگی آماده کرد و به همراه آن کباب گوشت هم گذاشت و حتی برخی آن را برای زمانی که مهمان دارند برای وعده ناهار و یا شام آن را تهیه می کنند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم کباب کوبیده مرغ

گوشت مرغ بدون استخوان ۷۰۰ گرم
پیاز دو عدد بزرگ
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

گوشت مرغ را چند بار چرخ می کنیم و آن را داخل یخچال چند ساعت قرار می دهیم سپس پیاز چرخ می کنیم و آب آن را به خوبی می گیریم بعد پیاز را با گوشت مخلوط کرده و نمک و زردچوبه و فلفل را به آن ها اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم سپس زمانی که زغال ها درون منقل به خوبی سرخ شدند گوشت را را به سیخ می کنیم و آن ها روی حرارت زغال می گیریم و چند بار بر می گردانیم تا دو طرف آنها کباب شود سپس بوسیله نان آن ها را از سیخ در می آوریم و در کنار نان یا برنج آن را سرو می کنیم.

نکات مهم

  1. زمان به سیخ کردن گوشت ظرف آبی کنارمان قرار می دهیم و دستمان را خیس می کنیم.
  2. خیس کردن دست باعث می شود گوشت به دست نچسبد.
  3. می توان آن را داخل ماهیتابه هم درست کنیم.
  4. برای تزیین آن از خیار شور و گوجه فرنگی و سبزی خوردن استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1120/%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%da%a9%d9%88%d8%a8%db%8c%d8%af%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%ba

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*