خانه » غذا و دسر » آموزش و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی

آموزش و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه میگو پلو

میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , میگو پلو جنوبی , میگو پلو خوشمزه , ld', \g,

میگو پلو یکی از غذاهایی است که در شهرهای جنوبی بیشتر یافت می شود هر چند که در حال حاضر در شهر های دیگر هم دارای طرفدار می باشد و آن را درست می کنند اما هنوز هم برخی ترجیح می دهند آن را بوشهری یا بندری و یا شیرازی میل کنند.

بعضی آن را گاهی ساده و زمانی هم با شوید درست می کنند در ترکیب میگو پلو از کشمش و سیب زمینی هم استفاده می کنند این غذا جز غذاهای دریایی می باشد و طعم آن برای برخی بسیار خوشمزه می باشد و در کنار ماهی آن را برنامه غذاییشان قرار می دهند. برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه میگو پلو به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم میگو پلو

میگو سیصد گرم
برنج سه پیمانه
سبزی پلویی یک پیمانه
کدو یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
زعفران دم کرده سه قاشق غذاخوری
شوید و جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
پیاز یک عدد
گوجه دو عدد
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو

ابتدا برنج را خیس می کنیم بعد ازاینکه برنج را آبکش کریم لابه لای آن سبزی می زنیم و آن را دم می کنیم سپس میگو را تمیز می کنیم و مقداری آب را به همراه سرکه و نمک روی حرارت قرار می دهیم زمانی که چوش آمد میگو را داخل آن می ریزیم زمانی که رنگ میگو صورتی شد آن ها از روی حرارت بر می داریم و آبکش می کنیم.

سپس مقداری پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم زمانی که طلایی رنگ شد سیر له کرده و به آن اضافه کرده سپس میگو را داخل آن ریخته و دو طرف آن را تفت می دهیم و زردچوبه و ففل را به آن ها می زنیم بعد گوجه را رنده می کنی و داخل آن می ریزیم حرارت را بالاتر می بریم تا آب گوجه کشیده شود.

وقتی سس غلظت پیدا کرد حرارت را ملایم کرده و مقداری فلفل دلمه ای و کدو را نگینی ریز خرد کرده و به آن ها اضافه کرده شوید و جعفری را خرد می کنیم و داخل آن ریخته و مقداری زعفران به آن اضافه کرده و هم می زنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کاملا میگو و موادمان پخته شوند در آخر نمک را اندازه کرده و وقتی سس مناسب شد و میگو ها پخته شدند آن ها لابه لای برنج زده و به شکلی شکیل آن را سرو می کنیم.

نکات مهم تهیه این غذای خوشمزه

  1. در صورت تمایل در آر مقداری آبلیمو به میگو ها می زنیم.
  2. در زمان هم زدن مراقب هستیم تا میگو ها له نشوند.
  3. سرکه را برای از بین بردن بو میگو استفاده م یکنیم.
  4. برنج ساده هم می شود بکار برد.
  5. در صورت تمایل میگو را لابلای برنج نمی زنیم و روی آن می گذاریم.
  6. برای تزیین از برنج زعفرانی و قرار دادن میگو روی برنج استفاده می کنیم.

منبع : nezareha.com/1167/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%85%db%8c%da%af%d9%88-%d9%be%d9%84%d9%88

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*