خانه » غذا و دسر » آموزش تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و مجلسی

آموزش تهیه بستنی سنتی خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بستنی سنتی

بستنی سنتی , بستنی زعفرانی , طرز تهیه بستنی , بستنی خانگی

بستنی سنتی یکی از انواع پرطرفدار بستنی می باشد این دسر خوشمزه را می توان خانگی هم تهیه کرد که برای آماده کردن آن نیاز به آموزش داریم و برخی این کار را بدون دستگاه بستنی ساز و با مهارت بالا انجام می دهند
بستنی ها در شکل های مختلفی وجود دارند که طعم های های آن ها نیز در مواقعی کاملا با هم فرق می کننند بستنی سنتی از زمان طولانی وجود دارد و به دلیل داشتن طعم مناسب افراد زیادی آن را با لذت میل کرده اند از این دسر می توان برای مهمانی ها و یا تولد و … استفاده کنیم دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه بستنی سنتی به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم بستنی زعفرانی

شکر یک لیوان
ثعلب یک قاشق غذاخوری
زعفران سه قاشق غذاخوری
شیر پر چرب دو لیوان
خامه صد گرم
مغز پسته به مقدار لازم

طرز تهیه بستنی

شیر را روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آن اضافه کرده زمانی که شروع به چوش آمدن کرد ثعلب را آرارم آرارم ریخته تا مواد گوله نشود وقتی مواد به خوبی با هم هم مخلوط شدن و شکر حل شد آن را از روی حرار حرارت بر می داریم و زمانی که سرد شد زعفران و گلاب را اضافه کرده و آن را در یک ظرف روحی داخل فریزر قرار می دهیم و هر ۳۰ دقیقه یکبار آن را از فریزر خارج کرده و هم می زنیم حدود پنج ای شش بار این کار را انجام می دهیم.

سپس خامه در یک ظرف پهن می کنیم و داخل فریزر قرار می دهیم وقتی که سفت شد آن را به شکل مربع های کوچک و نازک برش می دهیم خامه ها و پسته های خرد شده را به بستنی اضافه می کنیم و آن را داخل فریز حدود هفت الی هشت ساعت قرار می دهیم و بعد از خارج کردن آن را میل می کنیم.

طرز تهیه بستنی سنتی , بستنی سنتی زعفرانی , بستنی

نکات مهم تهیه بستنی

  1. داخل آن مغز بادام می توان ریخت.
  2. سرای سرو آن از نان و یا ظرف مناسب استفاده می کنیم.
  3. این مواد اولیه برای افراد کمتر هم مناسب باشد.
  4. برای تزیین آن از مقداری خامه یخ زده و مغز پسته بکار می ربریم.

منبع : nezareha.com/1210/%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d9%86%db%8c-%d8%b3%d9%86%d8%aa%db%8c

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*