خانه » غذا و دسر » آموزش کامل تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی

آموزش کامل تهیه خورشت کنگر خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورشت کنگر

خورشت کنگر , طرز تهیه خورشت کنگر , خورش کنگر با گوشت , o,vaj ;k'v

خورشت کنگر یکی از غذاهایی می باشد که شاید تعدادی از ما تا بحال آن را درست نکرده باشیم اما برای داشتن تنوع در برنامه غذایی خود به دنبال آموزش آن هستیم و تمایل به درست کردن آن داشته باشیم. این خورش را علاوه بر گوشت کوسفندی با مرغ هم می توان پخت برخی ترجیح می دهند به آن سبزی قورمه هم اضافه کنند اما بعضی ها هم وقتی به آن رب گوجه می زنند مقداری لپه داخل آن می ریزند به هر حال طبخ آن به شکل های مختلفی است که هم به رنگ سبز و سیاه و هم به رنگ قرمز و نارنجی می باشد دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه خورشت کنگر به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

مواد لازم خورشت کنگر

گوشت کوسفندی نیم کیلو
کنگر نیم کیلو
پیاز یک عدد
نعناع پنجاه گرم
جعفری دویست گرم
زعفران دم کرده نصف استکان
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن و آب به مقدار لازم

طرز تهیه خورش کنگر

گوشت را مناسب خورشت خرد کرده پیاز را هم نگینی ریز خرد می کنیم سپس آن را در مقداری روغن تفت می دهیم زمانی که طلایی شد نعنا و جعفری را خرد کرده و داخل آن ریخته و مقداری تفت می دهیم سپس گوشت را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن حدود سه لیوان آب داخل آن می ریزیم و بعد از چوش آمدن زیر حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا گوشت پخته شود.

سپس کنگر ها را پاک می کنیم و تیغ های آن را می گیریم سپس آن در ابعاد حدود ۱۰ سانتی خرد می کنیم و در مقداری روغن آن را کمی سرخ می کنیم و مقداری فلفل به آن ها می زنیم حدود یک ساعت بعد از پخت گوشت کنگر ها را بهمراه زعفران داخل قابلمه می ریزم و اجازه می دهیم تا خورش کاملا بپزد و جا بیفتد یک ربع آخر پخت نمک و ترشی خورشت را اندازه می کنیم سپس آن را به همراه پلو سرو می کنیم.

نکات مهم تهیه این غذا

  1. برخی این خورشت را با گوشت مرغ می پزند.
  2. در این غذا می توان مقداری سبزی قورمه اضافه کنیم.
  3. اگر میزان آب کم بود مقداری آب چوش داخل آن می ریزیم.

همچنین ببینید طرز تهیه : خورش آلوطرز تهیه قیمهفسنجان

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*