خانه » غذا و دسر » آموزش کامل و جامع طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی

آموزش کامل و جامع طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی

طرز تهیه کوکوی مرغ

کوکو مرغ , طرز تهیه کوکوی مرغ , کوکوی مرغ زعفرانی

کوکوی مرغ یکی از غذاهایی است که به شکل های مختلفی درست می شود برای پخت آن نیاز به مرغ داریم که برخی مرغ را می پزنند و سپس آن را چرخ می کنند و یا ریش ریش شده و یا حتی مرغ خام در آن بکار می برند. ممکن است مواد داخل این کوکو را همه به یک شکل و از مواد یکسان و کاملا مشابه استفاده نکنند مثلا برخی داخل آن سیب زمینی و یا قارچ و برنج و پنیر پیتزا می ریزند اما برخی آن را رژیمی درست می کنند سرو آن هم می توان به شکل دانه ای و یا قالبی باشد.

به گفته بعضی این کوکو طعم خوبی دارد و خوشمزه است برای تزیین آن می توانیم زرشک هم بکار ببریم دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکوی مرغ به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

کوکوی مرغ , آموزش تهیه کوکو مرغ , ;,;,d lvy

مواد لازم کوکوی مرغ

سینه مرغ یک عدد
تخم مرغ چهار عدد
آرد گندم یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سیب زمینی یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده دو قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری
زرشک شسته شده یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو مرغ

برای تهیه کوکو مرغ ایتدا سینه مرغ را می پزیم بعد از اینکه سرد شد آن را رنده می کنیم سپس پیاز را رنده کرده و بعد سیب زمینی را رنده کرده و با هم مخلوط می کنیم آرد را داخل آن ها می ریزیم و بعد ماست و ادویه ها را و سس قرمز را ریخته و همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.

سپس گردو و زرشک و آبلمیو و زعفران را داخل آن ریخته و هم می زنیم بعد تخم مرغ ها یکی یکی در ظرف جداگانه می شکنیم و بعد ازاینکه مطمئن شدیم که سالم هستند آن را به خوبی هم می زنیم و به موادمان اضافه می کنیم و همه را باهم کاملا مخلوط می کنیم سپس ماهیتابه مناسبی را برمی داریم و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم وقتی روغن داغ شد زیر حرارت را کم کرده و یک قاشق از مواد را برداشته و داخل ماهیتابه می ریزیم و روی آن را مقداری تخت و صاف می کنیم و این کار را تا زمانی که ماهیتابه جا داشته باشد انجام می دهیم.

سپس اجازه می دهیم تا کوکو مغز پخت شود وقتی یکطرف آن سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن سرخ شود زمانی که مانند کوکو سیب زمینی مواد میانی پخته شدند و دو طرف آن سرخ شد آن را از داخل ماهیتابه بر می داریم و اینکار تا همه موادمان تمام شود انجام می دهیم و بعد هم آن ها را سرو می کنیم.

چند نکته مهم برای تهیه این غذا

  1. مقدار تخم مرغ را در صورت نیاز کم یا زیاد می کنیم.
  2. این غذا را می توانیم همانند کوکو سبزی قالبی هم درست کنیم.
  3. داخل آن برخی پنیر پیتزا و قارج هم می ریزند.
  4. می توان داخل مواد از فلفل دلمه و ساقه پیازچه خرد شده و سیب زمینی هم استفاده کرد.
  5. برخی این کوکو را با استفاده از فر می پزنند.
  6. بعضی ها برای پخت آن از مرغ خرد شده استفاده می کنند و پیاز داخل آن نمی ریزنند.
  7. برای تزیین آن زرشک و زیتون و … بکار می بریم.

همچنین ببینید طرز تهیه : کوکو ماکارونیکوکوی لوبیا سبزطرز تهیه کتلت

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*