خانه » غذا و دسر » آموزش کامل طرز تهیه حلوا مجلسی در خانه

آموزش کامل طرز تهیه حلوا مجلسی در خانه

حلوا زعفرانی مجلسی

حلوا , طرز تهیه حلوا , حلوا زعفرانی , حلوا مجلسی

حلوا یکی از دسرهایی می باشد که در کشور ما دارای طرفداران زیادی می باشد که می توان آن را قالبی و یا ساده سرو کرد و البته برخی بیشتر آن را برای مراسم سوگواری تهیه می کنند در ماه محرم و ماه صفر به ویژه در روضه ها و عزاداری بعضی ها آن را بیشتر درست می کنند.

برای آماده کردن حلوا روش های مختلفی وجود دارد به عنوان مثال برخی معتقد هستند حلوا زعفرانی با آرد برنج خوشمزه تر می باشد و بعضی از قرار دادن شیر در مواد اولیه آن خودداری می کنند ممکن است برخی برای شیرین کردن آن از شیره انگور استفاده کنند و داخل آن نشاسته بریزنند اگر تمایل دارید که برای دو نفر تهیه نمایید مواد اولیه کمتری بکار ببرید دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از طرز تهیه حلوا زعفرانی به این شکل ادامه مطلب را مشاهده کنید.

مواد لازم حلوا

آرد سفید یک پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
زعفران مقدار لازم
آب یک لیوان
کره صد گرم
گلاب به مقدار لازم
خلال پسته و بادام به مقدار لازم

طرز تهیه حلوا

برای تهیه حلوا زعفرانی ابتدا شکر را در مقداری آب حل می کنیم سپس کمی کره را داخل تابه مناسبی روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را داخل ظرف ریخته و آن را مداوم هم می زنیم و آرد را بو می دهیم تا مقداری رنگ آن تغییر کند سپس کره را به آن اضافه کرده و مجددا آن را را تفت می دهیم تا به رنگ قهوه ای متوسط درآید بعد آب و شکر را اضافه کرده و گلاب و زعفران را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود و به غلظت مناسب برسد و بعد آن را داخل ظرف مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام تزیین کرده سپس آن را سرو می کنیم.

چند نکته مهم

  1. مراقب باشید که آرد را پیش از حد بو ندهیم تا نسوزد و تلخ نشود.
  2. در نهایت رنگ آرد نباید قهوه ای زیاد روشن و یا تیره باشد.
  3. تا آخر کار حلو را بصورت مداوم هم می زنیم.
  4. در صورت تمایل مقداری پودر هل هم به آن اضافه می کنیم.
  5. برخی بجای کره از روغن استفاده می کنند.
  6. کره به دمای محیط رسیده را استفاده می کنیم.
  7. برای تزیین از پودر نارگیل و گردو هم می توان بکار برد.

همچنین ببینید طرز تهیه : شله زردمسقطیفرنی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*