خانه » غذا و دسر » آموزش کامل طرز تهیه سوپ عدس مجلسی در خانه

آموزش کامل طرز تهیه سوپ عدس مجلسی در خانه

طرز تهیه سوپ عدس با مرغ

سوپ عدس , طرز تهیه سوپ عدس , سوپ عدس سبز و مرغ , s,\ uns

سوپ عدس یک از انواع سوپ ها می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارند و ترجیح می دهند آن را از میان دیگر سوپ ها انتخاب کنند و بپزنند بطور کلی برخی سوپ را در وعده غذایی قرار می دهند اما در مواقع سرماخوردگی آن را بیشتر تهیه می کنند.

برای تهیه بسیاری از سوپ ها هم می توان از گوشت گوسفندی یا اینکه از مرغ استفاده کرد داخل سوپ عدس برخی کرفس می ریزنند در تهیه این سوپ برخی جو و بلغور و یا رشته بکار می برند و بعضی ها داخل آن قارچ می ریزند دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ عدس به این شکل نظاره ها را همراهی کنید.

سوپ عدس , طرز تهیه سوپ عدس سبز , سوپ عدس با مرغ

مواد لازم سوپ عدس

عدس یک پیمانه
سیب زمینی یک عدد
هویج یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
تره خرد شده یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
آب چهار تا پنج پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو ترش یا آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ عدس

برای تهیه سوپ عدس ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و پیاز را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا پیاز طلایی شود سپس سیب زمینی را نگینی کرده و داخل آن ریخته و مرغ را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم و رب گوجه و فلفل را هم به آن ها می زنیم و مقداری آنها تفت می دهیم.

سپس هویج را رنده کرده و به همراه تره و جعفری خردشده داخل ظرف می ریزیم مقداری آب داخل آن ریخته سپس عدس را می شوییم و به آن ها اضافه کرده و همه مواد را هم می زنیم و اجازه می دهیم تا آب چوش بیاید بعد زیر حرارت را کم کرده تا عدس و مرغ و سیب زمینی پخته شوند و نمک آن را اندازه می کنیم بعد همه مواد را میکس کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سوپ کاملا جا بیفتد سپس آن را به همراه لیمو ترش و یا آبلیمو سرو می کنیم.

چند نکته در تهیه این سوپ

  1. می توان مرغ را حذف کرد و از آب مرغ استفاده کرد.
  2. برخی داخل آن ساقه کرفس می ریزند.
  3. در صورت نیاز میزان آب را کم یا زیاد می کنیم.
  4. با عدس قرمز همان دال هم می توان درست کرد.
  5. با توجه به ذائقه افراد می توان برای نفرات کمتر و یا بیشتر سرو کرد.
  6. برای تزیین می توان از مقداری عدس پخته و تره و جعفری بکار برد.

همچنین ببینید طرز تهیه : سوپ تره فرنگیسوپ جوسوپ مرغسوپ شیر

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*