خانه » غذا و دسر » دستور پخت آش رشته خانگی و مجلسی

دستور پخت آش رشته خانگی و مجلسی

آموزش کامل پخت آش رشته خانگی

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , آش رشته نذری , Ha vaji

آش رشته یکی از معروفترین و خوشمزه ترین نوع آش در کشور ما می باشد که طعم و مزه آن برای بسیاری دلنشین است برخی زمانی که نام این آش به همراه کشک می آید دهانشن آب می افتد و آن یکی از آش های نذری می باشد و بعضی ها در مراسم مذهبی که برگزار می کنند آن را پخش می کنند که طرفداران زیادی هم دارد.

برخی معتقد هستند برای درست کردن آش رشته نیاز به مهارت می باشد تا بتوان آن را بسیار خوشمزه و مجلسی پخت و به قول معروف آش آن ها در بین دوستانشان زبان زد باشد این آش را برخی به همراه آب انار صرف می کنند. برای اطلاع از آموزش آشپزی و تهیه آش رشته مجلسی سایت نظاره ها را دنبال کنید.

مواد لازم آش رشته

رشته یک چهارم بسته
لوبیا چیتی نصف پیمانه
نخود نصف پیمانه
آرد یک قاشق غذاخوری
سبزی آش نیم کیلو
پیاز دو عدد
نعنا دو قاشق غذاخوری
آب و روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته

ابتدا حبوبات را پاک می کنیم و بعد از شستن آن ها را از شب قبل خیس می کنیم و در این مدت چند بار آب آن را خالی می کنیم بعد آن ها را داخل مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا پخته شوند حدود سه ساعت طول می کشد سپس سبزی را بعد از پاک کردن و شستن خرد می کنیم بعد قابلمه مناسبی را برمی داریم و داخل آن آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا چوش بیاید سبزی را هم داخل آن می ریزیم پیاز را خلالی خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم در ظرف دیگری مقداری روغن می ریزیم و نعنا را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و بعد از مقداری تفت دادن زیر حرارت را خاموش می کنیم.

زمانی که سبزی نیم پز شد رشته ها را چند تکه کرده و داخل آن می ریزیم سپس آرد را در مقداری آب کاملا حل می کنیم و داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا رشته ها پخته شوند سپس حبوبات را داخل آن می ریزیم بعد پیاز داغ و نعنا داغ را به آن اضافه می کنیم و زمانی که آش کاملا جا افتاد در کنار آن همانند آش جو کشک قرار می دهیم و با تزیینی زیبا آن را سرو می کنیم.

نکات مهم در تهیه این آش

  1. سبزی آش را درشت تر از سبزی خورشتی خرد می کنیم.
  2. اگر حبوبات را زودتر به آش اضافه کنیم آن ته می گیرد.
  3. در مدت تهیه کردن آش آن هر هفت الی هشت دقیقه یکبار آن را هم می زنیم.
  4. در صورت تمایل مقداری عدس می پزیم و با حبوبات به آن اضافه می کنیم.
  5. سبزی آش شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج می باشد.
  6. در صورت تمایل سیر داغ هم به آن اضافه می کنیم.
  7. می توان آش رشته را به همراه سرکه و یا آبغوره و یا قره قوروت هم میل کرد.
  8. هر رشته را چهار قسمت می کنیم.
  9. مراقب باشید در هنگامی که نعنا داغ درست می کنیم نعنا نسوزد.
  10. برای تزیین نعنا داغ و پیاز داغ و حبوبات بکار می بریم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*