خانه » غذا و دسر » دستور تهیه پتاژ قارچ خانگی با روش ساده

دستور تهیه پتاژ قارچ خانگی با روش ساده

دستور تهیه پتاژ قارچ خانگی با روش ساده

پتاژ قارچ چیست , طرز تهیه پتاژ قارچ , \jhC rhv]

پتاژ قارچ یکی از غذاهایی است که از نظر عده ای خوشمزه می باشد و آن را خصوصا در فصول سرد زیاد درست می کنند اما سوالی که بری برخی ممکن است پیش آید این است که می گویند پتاژ چیست ؟

مواد لازم پتاژ قارچ

قارچ پانصد گرم
کره یک فنجان
تخم مرغ سه عدد
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
آب گوشت پنج فنجان
نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه پتاژ قارچ

ابتدا آرد را در ظرف مناسبی می ریزیم سپس آب گوشت را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس آن را روی حرارت ملایم قرارد داده هم می زنیم و اجازه می دهیم تا چند چوش بخورد و غلیظ شود سپس قارچ را بعد تمیز کردن و خرد کردن در مقداری کره تفت می دهیم و آن را به مایع آرد اضافه میی کنیم و می گذاریم ا چند چوش بخورد.

سپس زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کرده و زرده را خوب می زنیم و مقداری نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کرده و هم را با هم ترکیب می کنیم سپس آن را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و پتاژ را از روی حرارت برمی داریم و روی تخم مرغ می ریزیم سپس خامه را هم روی آن می ریزیم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*