خانه » غذا و دسر » دستور پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه در خانه

دستور پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه در خانه

دستور پخت سبزی پلو با ماهی خوشمزه در خانه

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , سبزی پلو با ماهی شب عید

سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای اصیل ایرانی که مخصوص شب عید هم می باشد این غذای خوشمزه خیلی طرفدار دارد اما برخی آن خیلی خوب درست می کنند به گونه ای که زبان زد فامیل و دوستانشان می باشد. روش پخت آن را می توان مجلسی انجام داد و در کنار آن از ماهی شکم پر استفاده کرد.

سبزی پلو با ماهی را می توان برای مهمانی هایمان هم آماده کنیم و برای تهیه آن می توان بر اساس ذائقه نوعی ماهی مانند قزل آلا یا سالمون و یا تیلاپیا و شیر و یا ماهی جنوبی را انتخاب کنیم برخی ترجیح می دهند در تهیه آن از سبزی تازه استفاده کنند اما با سبزی خشک هم می شود دستور پخت برای ۴ نفر مناسب می باشد برای اطلاع از دستور پخت و طرز تهیه سبزی پلو با ماهی به این شکل ما را همراهی کنید.

مواد لازم سبزی پلو

برنج سه پیمانه
سبزی پلویی نیم کیلو
روغن و آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ماهی قزل آلا یک عدد بزرگ
آرد سه تا چهار قاشق غذاخوری
پودر سیر و فلف سیاه به مقدار لازم
نمک و زنجبیل به مقدار لازم
روغن و ابلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

برنج را پاک می کنیم و آن را می شوییم و حدود دو ساعت در آب و نمک آن را خیس می کنیم سپس سبزی ها را پاک کرد و بعد از اینکه آن ها را تمیز شسته اجازه می دهیم تا آب آنها برود و خشک شود سپس سبزی را ریز خرد می کنیم. برنج را به همراه آب روی حرارت قرار داده سپس آن کمی زنده تر آبکشی می کنیم بعد قابمه ممناسبی را بر می داریم و ته آن روغن می ریزیم بعد برنج آبکشی را با سبزی مخلوط می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم.

حدود یک استکان آب رو روغن روی برنج می دهیم و آن را دم می کنیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پلو خوب پخته و دون شود بعد از اینکه برنج دم کشید و پخته شد آن را از روی حرارت بر می داریم و داخل دیس می کشیم.

فلس های ماهی را می گیریم و داخل شکم آن را خارج می کنیم و خوب ماهی را تمیز می کنیم بعد از اینکه ماهی را شستم اگر بخواهیم قطعه ای درست کنیم سر و دم ماهی را جدا می کنیم و آن را به چهار تکه برش می دهیم. آرد را با زنجبیل و فلفل سیاه و پودر سیر نمک مخلوط می کنیم سپس مقداری آبلیمو به قطعه های ماهی می زنیم و بعد هر قطعه را به ترکیب آرد آغشته می کنیم و کنار می گذاریم سپس یک سلفون روی آن می کشیم و مقداری آن ها را داخل یخچال قرار می دهیم.

ماهی را از داخل یخچال خارج می کنیم و داخل ماهیتابه مناسب و نچسبی روغن می ریزیم زمانی که روغن گرم شد قطعه های ماهی را داخل روغن قرار می دهیم وقتی یکطرف ماهی ها سرخ شد آن ها بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها سرخ شود و به خوبی مغز پخت شود سپس آن ها را به همراه سبزی پلو سرو می کنیم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*